Welkom op de website van de Vereniging SK vloot

U vindt hier informatie over onze vereniging, door en voor leden, maar ook voor belangstellenden.

Vereniging SK vloot is een jonge vereniging van schippers/eigenaren van de bekende SK kotters, maar ook SK Pilot, SK Sport, SK Vlet en als jongste telg de SK Sportsman van SK-Jachtbouw uit Sneek.

De naam is gekozen als symbool voor de verbondenheid van de merknaam enerzijds, met de schepen van de eigenaren, die gezamenlijk de vloot vormen, anderzijds.

Met als motto “Plezier in varen en verhalen”, is de doelstelling van de vereniging:

‘het uitwisselen van ervaringen’…..’het delen van kennis op nautisch gebied’…’het scheppen van een onderlinge band’……… ‘het elkaar informeren over handige tips over schip en/of vaargebieden’…… …..’het eventueel stroomlijnen van zaken met een algemeen belang voor alle leden’………. ……….en bij dit alles staat uiteraard gezelligheid voorop.

Zij tracht dit doel onder meer te bereiken door het jaarlijks organiseren van “water” en “wal” bijeenkomsten en tochten. Ook zal er enkele malen per jaar een “Nieuwsbrief” worden uitgegeven met nieuws van de vereniging en de werf, reisverhalen, tips en anekdotes etc.

De vereniging is onafhankelijk en voert een dienovereenkomstig beleid, maar werkt in goede harmonie samen met SK-Jachtbouw en voert als teken daarvan het logo van de werf in de verenigingsvlag.

Het bestuur bestaat uit een team van zeer enthousiaste mensen, die elk met hun specifieke kennis en ervaring volop bezig zijn om de vereniging uit te bouwen en te laten groeien om zo een gezonde basis voor de toekomst te leggen.

Wilt u meer weten over onze vereniging, dan nodigen wij u graag uit eens verder door de “sub pagina’s” van deze website te bladeren en wilt u nog meer informatie, kijk dan op de pagina “Contact”, waar u alle relevante adressen vindt.

(Toekomstige) SK eigenaren worden van harte uitgenodigd lid van de vereniging te worden. Het lidmaatschap geldt per schip voor twee volwassenen en de contributie bedraagt het eerste jaar € 50,00(incl. verenigingsvlag) en daarna € 35,- per jaar. Een aanvraagformulier voor het lidmaatschap kunt u op de site invullen en versturen of per E-mail of telefoon bij de secretaris aanvragen.

Wij heten u van harte welkom.

Het bestuur van  de Vereniging SK vloot.